Personvernserklæring

AVTALEMEGLEREN AS er både databehandler og behandlings ansvarlig. Dette innebærer at virksomheten samler inn, lagrer og behandler personopplysninger både på egne og våre kunders vegne. Denne personvern erklæringen beskriver betingelsene for slik behandling av personopplysninger.

Nettside, personvern og informasjonskapsler

På nettsiden bruker vi informasjonskapsler (cookies) for å analysere bruken av siden, samt danne en profil for å tilpasse markedsføring til dine interesser. Det er ditt valg om du ønsker å tillate lagring av informasjonskapsler knyttet til statistikk og markedsføring. Noen informasjonskapsler kan ikke velges bort, da de er knyttet til nettsidens ytelse. Du kan selv slette informasjonskapsler i din egen nettleser. Se instrukser for sletting i nettleserens hjelpefunksjoner eller i veiledningen til nettvett.no.

Webanalyse

Vi bruker HubSpot for å samle informasjon om hvordan du bruker nettsiden, slik at vi kan huske deg og forbedre og tilpasse besøks opplevelsen. Informasjonen brukes også til analyse og statistikk om bruken på nettsiden.

Kontaktskjema

Opplysningene som fylles ut når du sender inn kontaktskjema lagres hos oss for å kunne behandle henvendelsen, og er basert på samtykke. Dersom du ønsker at opplysningene skal slettes, ta kontakt med oss.

Produkter

Alle AVTALEMEGLERENs produkter samler inn og bearbeider personopplysninger på vegne av våre kunder. Dette innebærer at AVTALEMEGLEREN er databehandler, og våre kunder er behandlings ansvarlige. AVTALEMEGLEREN inngår av den grunn en databehandleravtale med hver enkelt kunde som regulerer taushetsplikt, informasjonssikkerhet, avvikshåndtering, konsekvensanalyse og sletting av personopplysninger.
Det rettslige grunnlaget for denne behandlingen er personopplysningsloven § 8 bokstav f.
AVTALEMEGLEREN utvikler sine produkter etter prinsippet med innebygd personvern og gjør det mulig for behandlings ansvarlige å slette opplysninger som er lagret både automatisk og manuelt.

Kundeopplysninger

AVTALEMEGLEREN behandler opplysninger om kontaktpersoner hos kunder som er nødvendige for avtaleinngåelse og å utføre nødvendige tjenester knyttet til avtalen.
Det rettslige grunnlaget for denne behandlingen er personopplysningsloven § 8 bokstav a), b) eller f).
Kundeopplysningene lagres så lenge kundeforholdet varer og slettes fem år etter avslutning av kundeforholdet.

Dine rettigheter

Dersom vi lagrer personopplysninger om deg, har du rett til innsyn, retting og sletting i opplysningene vi har om deg. Dersom opplysningene er basert på samtykke, kan du trekke dette tilbake ved å ta kontakt med oss.

Oppdatering av personvern erklæring

Vi forbeholder oss retten til å endre på denne erklæringen ved behov. Vesentlige endringer vil markeres tydelig.