strøm

Det er lett å bytte strømleverandør

Bytte av strømleverandør kan virke som en tidkrevende og utfordrende oppgave, men det er faktisk enkelt og raskt å gjøre. Ved å bytte strømleverandør kan du spare penger på strømregningen og velge en avtale som passer dine behov best. Her er noen tips for å gjøre bytteprosessen så enkel som mulig.


Bytte av strømleverandør kan virke som en tidkrevende og utfordrende oppgave, men det er faktisk enkelt og raskt å gjøre. Ved å bytte strømleverandør kan du spare penger på strømregningen og velge en avtale som passer dine behov best. Her er noen tips for å gjøre bytteprosessen så enkel som mulig.

Sammenlign strømpriser på nett

Før du bytter strømleverandør, er det viktig å sammenligne priser fra forskjellige selskaper. Dette kan du gjøre enkelt på nettet ved å bruke en sammenligningstjeneste. Her vil du få oversikt over de forskjellige tilbudene som finnes, og du kan velge den avtalen som passer best for deg.

Månedlig fakturagebyr og påslag i avtalen

Når du sammenligner priser, er det viktig å ta hensyn til månedlige fakturagebyrer og påslag i avtalen. Dette kan variere fra selskap til selskap og kan påvirke totalkostnaden på strømregningen.

Hvilken type avtale passer deg best?

Det finnes forskjellige typer avtaler som du kan velge mellom, og det er viktig å finne den som passer dine behov best. En fastprisavtale gir deg en fast pris per kilowattime, mens en spotprisavtale vil følge markedsprisen. En kombinasjonsavtale gir deg en fast pris for en del av strømforbruket ditt, og en spotpris for resten. Fordelene og ulempene med hver type avtale bør vurderes før du velger.

Sjekk om selskapet har en god strømprisoversikt

Noen selskaper tilbyr en god strømprisoversikt som gir deg en god oversikt over prisen på strømmen i sanntid. Tibber, for eksempel, har en god app som gir deg informasjon om strømkostnader og forbruk. Du kan også sammenligne deg selv med gjennomsnittet i Norge.

Sømløs overgang til ny strømleverandør

Når du har funnet en ny strømleverandør, vil de gjerne ta seg av overgangen for deg på en bestemt dag. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for avbrudd i strømtilførselen eller andre problemer.

Forhandlingsmuligheter med nåværende strømleverandør

Noen ganger kan det være mulig å forhandle en bedre avtale med nåværende strømleverandør hvis du forteller at du vurderer å bytte. Du kan bruke Avtalemegleren for å forhandle på dine vegne, slik at du kan få en bedre avtale uten å måtte bytte leverandør.

Som du ser, er det enkelt å bytte strømleverandør. Ved å sammenligne priser og velge den beste avtalen for deg, kan du spare penger

Topp 4 strømleverandører akkurat nå:

Dette er de fire strømleverandørene som lover billigst strøm akkurat nå, rangert fra billigst til dyrest. 

Vibb

Vibb er et strømselskap som tilbyr konkurransedyktige strømpriser og mange fleksible og tilpassbare strømalternativer. De tilbyr lave strømpriser og fleksible løsninger som passer de fleste behov. Du kan kjøpe strøm, betale avregninger, administrere kontoen din og lære om energibesparelser. Vibb har også gode kundeservicetjenester og et stort utvalg av produkter og tjenester. Deres strømpriser er konkurransedyktige, og du kan velge mellom flere alternative strømalternativ. De tilbyr også eksklusive rabatter til sine kunder. Det er lett å komme i gang med Vibb, og du kan enkelt administrere kontoen din online. De satser også på å være den beste strømleverandøren på markedet og ønsker å gi en prisgaranti på 3 år til sine kunder. 0 kr i påslag og 0 kr i mndspris. 

Elkompis

Elkompis er et selskap som tilbyr konkurransedyktige strømpriser og fleksible løsninger som passer de fleste behov. De tilbyr rimelig strøm og fleksible løsninger som passer de fleste behov. De har gode kundeservicetjenester og et stort utvalg av produkter og tjenester. Du kan kjøpe strøm, se din forventet strømforbruket og strømregning 6 mnd fram i tid, administrere kontoen din og lære om energibesparelser.  Med Elkompis kan du få strøm til en konkurransedyktig pris, samtidig som du hjelper miljøet.

De tilbyr spotpris med 1 øre i påslag. I tillegg setter de månedsavgiften til 34 kr i mnd. Ingen forskuddsfakturering eller bindingstid.

De lover:

  • Full oversikt over strømforbruket ditt
  • Daglig utregning av din strømkostnad
  • Forventet strømregning 6 mnd frem i tid
  • Spotprisen time for time
  • Forventet strømstøtte basert på månedens forbruk
  • Lad elbilen når strømmen er billigst

NorgesEnergi

NorgesEnergi er et energiselskap i Norge som tilbyr strøm og gass til private og bedrifter over hele landet. Selskapet ble etablert i 1999, og har siden den gang vokst til å bli en av de største strømleverandørene i Norge.

NorgesEnergi tilbyr ulike strømavtaler, inkludert fastprisavtaler og spotprisavtaler. De tilbyr også miljøvennlig strøm, som er produsert av fornybare energikilder som vannkraft og vindkraft.

I tillegg til strømtilbudene, tilbyr NorgesEnergi også tjenester som energirådgivning og smarte hjem-løsninger. Selskapet har også en egen app som gir kundene enkel tilgang til informasjon om strømforbruket sitt, og gir mulighet for å styre strømforbruket gjennom smarte hjem-løsninger.

NorgesEnergi har fokus på å være en bærekraftig aktør i energibransjen, og de har som mål å redusere karbonavtrykket sitt. Selskapet jobber aktivt med å øke andelen fornybar energi i sin produksjon og har investert i ulike fornybare energikilder.

Samlet sett er NorgesEnergi en veletablert og anerkjent strømleverandør i Norge, som tilbyr et bredt spekter av strømavtaler og tjenester, og har fokus på å være en bærekraftig aktør i bransjen.

Tibber

Tibber er en norsk strømleverandør og teknologiselskap som ble grunnlagt i 2016. Selskapet har som mål å revolusjonere energibransjen ved å tilby en enkel og brukervennlig måte å kontrollere strømforbruket på.

Tibber tilbyr en app-basert strømavtale som inkluderer en smart strømmåler og en digital assistent. Ved hjelp av appen kan kundene se sitt strømforbruk i sanntid, samt få informasjon om strømpriser og markedsforhold. Den digitale assistenten gir kundene mulighet til å automatisere og styre sitt strømforbruk, ved å for eksempel regulere temperaturen i boligen eller slå av og på lys.

Selskapet har også en egen elbil-løsning som gir kundene mulighet til å lade elbilen sin billigere og mer effektivt, ved å utnytte overskuddsstrøm når prisen er lav.

Tibber har et sterkt fokus på bærekraft, og tilbyr utelukkende fornybar energi fra vannkraft. Selskapet har også et eget prosjekt kalt "Tibber Pulse" som lar kundene måle og redusere sitt eget karbonavtrykk.

Tibber har vunnet flere priser for sin innovative tilnærming til energibransjen, og selskapet har nå utvidet virksomheten sin til flere europeiske land, inkludert Sverige, Tyskland og Nederland. Likevel har det vært en del negative omtaler om Tibber i media på grunn av sin påslag av forventet strømpris for kommende måned høsten 2022 da strømprisene var på sitt høyeste. Det vil da si at folk måtte betale for faktiske prisen feks i desember, men de måtte også ut med beregnet strømpris for januar. Det har fått en del kunder til å bytte over til feks Vibb eller Elkompis. Nå har de fjernet forskuddsbetalingen, og har gått tilbake til at man betaler for sin faktiske forbruk etterskuddvis.

Samlet sett er Tibber et innovativt selskap som tilbyr en unik og brukervennlig måte å kontrollere strømforbruket på. Selskapet har et sterkt fokus på bærekraft og fornybar energi, og har vunnet anerkjennelse for sin innovative tilnærming til energibransjen.

Similar posts

Få varsel 

Hold deg enkelt oppdatert på nye funksjoner og feilrettinger med en gang vi lanserer oppdateringer.